Beoordelingen van Piccobello Dwingeloo

Recente recensies van Piccobello Dwingeloo

5 sterren na 402 reviews

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ideaal, een uur voor thuiskomst vanuit de auto een online bestelling plaatsen. Perfect op tijd was het klaar, fles cola gratis erbij gekregen. Zowel pizza's als schotel smaakten prima!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Calzone bovenkant was donkerbruin en niet gaar. Helaas oven te hoge temperatuur. En ik moest 30 minuten wachten na afgesproken afhaaltijd. Andere pizza's prima!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was ok. Maar hoe het met bestellen en bezorgen gaat vind ik niet kunnen. De ingevoerde gewenste tijd wordt na betaling een half uur later. Ok, kan nog. Maar als dan pas weer drie kwartier later bezorgd wordt, zonder contact, vind ik echt slecht.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Huur iemand in die jullie kan leren om te gaan met tijd. Dan kan het nog eens een succes worden. Als je online een afspraak kan maken om 18u. En dan een mail krijgt dat het 18.20 wordt. Dan is dat geen probleem. Maar als je vervolgens nog tot 19u staat te wachten... Dan wordt het een probleem. Vooral als je hoort dat er constant tegen klanten gezegd wordt, het komt er zo aan. Vijf minuutjes. En er klanten bellen, waar blijft mn eten en dat dan herhaaldelijk wordt gezegd excuses is onder weg. Je neemt dan echt véél te veel bestellingen aan. Time management. Echt wees eerlijk naar de klant. En dan aan elke klant een fles cola meegeven is echt niet de oplossing. We willen geen cola. Het eten is namelijk niets op aan te merken. Vandaar nog mijn 3 sterren. Het eten is dik in orde. Goed gevulde pizza's, goed gebakken. Echt zo veel beter dan de grote ketens.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s absoluut het wachten waard 👌🏻

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza's zijn goed. Beetje karig belegd. Bodem en randen zijn lekker knapperig. Pizza's zouden om 17.45 uur klaar zijn. Tenslotte om 18.10 uur pas geleverd. Waarom spreek je dan een tijd af?

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizzas, moest even wachten maar kreeg drankje aangeboden voor het wachten. Top

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is even niet wat het geweest is. Bezorging was ook erg laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere, goed gevulde pizza met dunne bodem. Precies op het afhaalmoment klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en kwaliteit top en ook nog een fles Cola als cadeautje

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza besteld om 18.45, en werd ook bezorgd op dat tijdstip. Top

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Moest vanwege drukte 20 min. wachten op bestelling. Door meerdere personeelsleden is mij drinken aangeboden vanwege het wachten. Goede service dus. De pizza's waren super lekker.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza 's waren heerlijk, lekker dun en rijkelijk belegd!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza, Afhalen duurde langer dan verwacht, wel vooraf geinformeerd. Dinsdag pizza dag is toch wel behoorlijk druk! Maar de kwaliteit was heerlijk zoals altijd.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Toen wij binnen kwamen om de bestelling te harden was het Chaos er lagen wel 20 bonnen op de balie, En er zaten al best veel mensen te wachten . Gelukkig werd ik snel geholpen en was mijn bestelling klaar op de tijd van een afspraak . Eenmaal de bestelling meegenomen bleek dat we niet hadden gekregen wat we hadden gevraagd en was de salade snotterig en leek dat al drie dagen oud. Ook hadden wij onze frisdrank niet bij de bestelling zitten die wij gevraagd hadden . Wij zijn terug gegaan en hebben aangegeven dat de bestelling niet klopte En dat de frisdrank er niet bij zat. Ook hebben we aangegeven dat we andere dingen miste bij de bestelling deze wilde ze dus alsnog meegeven maar wij hadden het eten al zo goed als op dus dat hoefde al niet meer . Ondertussen was het in de winkel nog steeds chaos en hoorde ik op me heen mensen klagen omdat ze al ruim een uur zaten te wachten op de bestelling ook telefonisch werd er meerdere maal excuses aangeboden dus er gaat heel veel bij de

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, goed van smaak, warm en genoeg

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bij drukte/pizzadag/koningsdag heb ik het idee dat ze geen overzicht meer hebben. Resultaat; ruim een half uur gewacht na ophaaltijd en 3x vragen hoe lang het nog duurt. Vervolgens thuis aangekomen hadden we 4 andere pizza's dan we besteld hadden. Gelukkig zat er wel wat tussen wat we lekker vonden maar ook 1 wat helemaal onze smaak niet was. Niet bestellen op pizzadag is mijn conclusie...

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza’s. Keurig op tijd klaar.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was helemaal bedekt onder groene pepers en de bodem niet knapperig meer. Dat laatste is niet zo erg, en een spicy pizza is okay, maar dit was niet te doen helaas. De vorige bestelling was pasta, die niet 'al dente' was maar helaas overkookt. Een maand of wat geleden was de kwaliteit supergoed, maar het is de laatste tijd wat afgenomen helaas. Hopelijk kunnen we snel weer 'live' eten

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten is prima en we bestellen vaak. Echter als we het eten niet komen afhalen maar laten bezorgen, komt het standaard (veel) te laat. Daarom geven we als bezorgtijd een half uur eerder op dan we eigenlijk willen gaan eten. Maar of dat nu de bedoeling is?

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer tevreden maar vanavond duurde het wel erg lang en de pizza was niet zo lekker als anders

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's. Nu nog even die kwestie van de dubbele betaling oplossen: via Ideal vooraf en per abuis ook nog eens gepind ter plekke bij afhalen.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van drie verschillende pizza's. Hawaii, shoarma en kip ... voldoende vlees. Goed warm; kortom: Top!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging was keurig op tijd. Pizza was warm en van goede kwaliteit......

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden vier verschillende gerechten, waaronder een carpaccio salade, hier misten de pijnboompitten en de kaas helaas... alleen rucola en vlees voor 11,- dat vonden we wel wat veel. De andere gerechten was niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig bezorgd.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer top. Eten erg goed, temperatuur uitstekend en op tijd bezorgd.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed ik kan het iedereen aanbevelen.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, nog goed warm en zoals altijd heerlijk!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bij de kipsaté geen aardappeltjes erbij gekregen.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, mooie knapperige bodem, rijk belegd ,bestelling warm en op de afgesproken tijd gebracht, aanrader Pico bello top...ps bedankt voor de fles cola. 4 april

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's goed op smaak

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en mooi op tijd geleverd

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s en keurig op tijd en warm 👌

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten vanavond. Bezorging prima, bezorgtijd gevraagd 18.00 uur, beloofd 18.25 uur, bezorgd 18.45 uur. Was voor vanavond geen probleem maar wanneer je aan tijd gebonden bent (andere afspraak, kleine kinderen b.v.) is het vervelend. Verbeterpunt misschien? Maar het eten was heerlijk!!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Een van de lekkerste Pizza Bolognese die ik heb gegeten. Ook de Pizza Tuno was niet te versmaden. Goede service en aardige mensen. Als het weer kan zou ik er graag eens eten in het restaurant!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren prima. De wachttijd was bijna 2,5 uur dat vind ik wel erg extreem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten super lekker, maar 2 uur bezorgtijd en dat is niet eens gelukt is idioot. Beter zou het zijn om mensen te waarschuwen en af te laten halen.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat , besteld om 18.00 uur gekregen om half negen, dit is de laatste keer dat we bij jullie bestellen

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima en zeer smakelijke pizza's. Op het bestelde moment klaar.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd werd zelfs eerder dan aangegeven bezorgd, goede temperatuur en heerlijke pizza’s. Bestelsysteem via internet werkt super. En dan wonen we nog in ander dorp dan waar restaurant staat. Helemaal top!!!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en warm bezorgd!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen, Helaas waren wij dit keer niet tevreden. Het eten kwam te laat. De pizza was koud en de we hadden voor het eerst spareribs. Dat was een en al vet. Niet te eten. We bestellen normaal alleen pizza en dat was altijd prima. Heel jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt heerlijk! Beloofde bezorgtijdstip klopt. Pizza’s waren meer afgekoeld dan anders. Vraag om de pizza’s te snijden nu voor de derde keer niet gelukt. Jammer.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza Lekker warm Goede.bodem

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel jammer dat de ansjovis ontbrak op de anders zo lekkere pizza

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker warm geleverd precies op tijd en een grote fles Cola toe

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service en producten. En een beetje minder zout. 😉

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd veel te laat afgeleverd: 25 minuten later dan was afgesproken(en dat was al een uur later dan de bestelling werd geplaatst). Om 18.10 uur een mail dat de bestelling om 19.10 uur zou worden bezorgd. Om 19.30 uur gebeld waar de pizza's bleven: toen werden ze na 5 minuten bezorgd. Om 20.46 uur kwam er nog een mail dat de bestelling onderweg was ??? Dat had wat adequater gekund. Maar: de pizza's waren heerlijk!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer in 1 week pizza gegeten. Ze waren weer voortreffelijk, met name de dunne bodem.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed voor herhaling vatbaar!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super eten! snelle bezorging!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks tegenslag toch bezorgen. En een heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Moest een kwartier wachten op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, sauzen helaas vergeten, wel betaald, ik vind shoarma zonder saus niks dus kebab op rest weggegooid helaas.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer eenvoudig online te bestellen en erg goede smaak. Ik werd vriendelijk geholpen bij het afhalen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Vooral de dunne bodem valt erg in de smaak. En de pizza's zijn goed belegd. Wij zullen zeker komende week nog een bestelling doen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk en lekker eten. Vaker besteld en altijd goed. Jammer dat de bezorging zo lang duurde (1.5 uur), maar dat was van tevoren bekend gemaakt.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service. We hadden verkeerde nummer aan getikt en daar een opmerking werd dit gezien en werden we netjes gebeld dat er iets fout was.. maar alsnog de juiste pizza mogen ontvangen! Top

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van een heerlijke pizza! Supersnel bezorgd en nog goed warm! Echt piccobello!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza's waren er prima, behalve de Al Capone. Het was een compleet vegetarische pizza geworden, de kok was vergeten het vlees toe te voegen. Jammer hoor, want we zijn verder heel tevreden

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wert niet kompleet geleverd, brood zat er niet bij. Weinig friet te veel vlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- 1,5 uur wachten op bestelling is te lang. - geen kruiden op sparribs - geen sauzen erbij (ook niet op doner)

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer prima. Bezorging zoals gepland. Helaas was wederom de bestelling niet compleet. De pita broodjes werden nu voor de 3e keer vergeten.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

eten goed en op tijd klaar

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en het was lekker

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhaal pizza's per mail gereserveerd. Hoefden maar even te wachten en ze smaakten heerlijk. Dik voor elkaar.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en netjes op gevraagde tijd bezorgd echt aanrader

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is er altijd goed

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan verwacht! Gratis cola erbij! Pizza’s waren net iets minder knapperig door het bezorgen. Maar toch erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op eigen verzoek de levering vertraagd. Perfect op tijd bezorgd. De temperatuur was net niet heet genoeg om je er aan te branden. Super goed gedaan. Alleen maar lof. Echt aan te raden.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een teVreden 'klant'!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegetariana viel deze keer tegen. Er zat geen artisjok op maar wel heel veel groene paprika. Hij was duidelijk anders dan andere keren en vroegen ons af of we wel een Vegetariana hadden gekregen.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld, ruime keuze, lekker warm en vriendelijk bezorgd. En het belangrijkste: de pizza’s zijn gewoon heel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s heerlijk! Duurt erg lang voor ze er zijn! Meer dan een uur wachten is echt teveel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam op de afgesproken tijd. De pizza's waren heerlijk en we kregen er zelfs gratis drinken bij.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. En het was erg warm en de bezorging was snel en perfect.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Haal vaker bij jullie. Normaal prima. Alleen deze keer 2 verkeerde pizza's ontvangen. Hier telefonisch contact over op genomen. Konden nieuwe pizza's ophalen, alleen dat zou minimaal een half uren duren. Dat vonden wij heel lang. Verder weinig sympathie en beleving bij medewerker

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we van Piccolo gewenst zijn van zeer goede kwaliteit.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd een half uur te laat geleverd

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige bestelling ging er iets mis. Maar dat hebben ze netjes goed gemaakt! Eten was lekker

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s besteld om 17.40 uur, verzocht bezorgen om 19.15 uur. Afgeleverd net voor 20.00 uur. Ik kreeg geen update van de wachttijd. Daarna kreeg ik om 20.51 uur een mailtje, de pizza’s zijn onderweg. Is het een optie om direct te kunnen aangeven, pizza’s komen 45 minuten later ?

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was koud, niet meer zo lekker

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en snel geleverd

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel om half 10! Komen jullie niet eens. Kom je pas achter als jullie al dicht zijn.. dat jullie een bestelling negeren.. niks gegeten dus! Bedankt hè!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijk te woord gestaan om te vertellen dat de bestelling wat later kwam. Vrolijke dame! Pizza's waren lekker. Rijkelijk belegd.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s, helaas was er een niet geheel wat we besteld hadden. Maar de smaak en service was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s, makkelijk besteld en snel geleverd. Top!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd geleverd@

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en goed warm zeker de moeite waart om nog is te doen!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, en erg smakelijk

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en bezorging op de aangegeven tijd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte super! Zelf de kinders hebben lekker gegeten ;) De broodjes miste en ik had voor een halve pizza extra ham besteld €2,- maar zat er niet op... jammer We kregen 2 blikjes frisdrank "gratis"

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd ruim op tijd bij de camper afgeleverd en het was heerlijk voor een top prijsje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer goed

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. En hele aardige mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Vooral de biefstukken waar erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

waarom kan het nooit op tijd klaar staan, als je besteld om een bepaalde tijd, moet je als nog een kwartier wachten. Wat heeft het bestellen dan voor zin?

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

eten smaakte goed. De salade dier bij zat was erg lekker.De hoeveelheid ruim voldoende. We hebben het eten afgehaald. keurig op tijd en goed verpakt.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijke mensen, het eten was super, miet ye veel en niet te weinig. Wij zijn een kapsalon gewent met friet en niet met asrdappelen wat we dus over al zo krijgen Dus voor ons een vreemde ervaring maar wel lekker. Top zaakje 👍

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De portie was ruim voldoende. De kwaliteit van het eten was goed en in verhouding tot wat je verwachten mag/kan.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was klaar bij binnenkomst op afgesproken tijd. Snel naar huis gereden, bij thuiskomst was de pizza lauw. De bodem was wel goed maar de uien waren te rauw. Geen aanrader

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, goede gerechten

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was fantastisch !! Aan de bezorger ligt het absoluut niet. Maar wij hebben aangegeven dat we graag om 7 uur ons eten wilde hebben. Dan word er om 10 over 7 gebeld dat het nog 10 minuten duurt. Vervolgens duurt het nog ruim 25 minuten. En ja jullie zorgen voor wat extras maar dat is niet de oplossing. Je weet hoe laat iets afgeleverd moet worden. Bel dan om 10 voor 7 dat het later word en geef gewoon de juiste tijd door. Het is niet erg als iets later word. Maar als je al een uur moet wachten en je hoort vervolgens na dat uur veel te laat dat het later word. Dan word je als klant ongeduldig. Ik krijg het gevoel dat bezorging niet serieus genomen wordt, en ik geloof niet dat dat zo is. Probeer daar verbetering in te zoeken, want dit is niet de eerste keer. Succes met elkaar.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was beloofd om 1810..werd 1835...beetje jammer als mensen viste om 1845 naar huis wilden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer goed voor elkaar. Zou een uur Duren voor het er zou wezen. Maar het was er met een goed half uur al. 👍

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk om niet zelf te hoeven koken en dat de pizza's en salade bezorgd werden. Wij hebben genoten en mochten we weer in de buurt zijn bestellen we zeker weer iets bij Piccobello. Maar hopelijk kunnen we dan ook eens daar gaan eten na de coronacrisis.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s. Gevraagd om in punten te snijden, was niet gedaan.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd klaar. Pasta was thuis in de bakjes nog steeds goed heet. We hebben gesmuld. Salades ook echt vers smakelijk.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza's zijn zeer matig belegd. Bij de frutti di mare 1 plukje zalm en de ansjovis ontbreekt. Wel heel veel ui. Bij de andere pizza ontbreken de chamlpignons en naar de gorgonzola moet je met een vergrootglas zoeken. Jammer want we zijn beter gewend.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en de bezorging was al binnen een half uur!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza en kapsalon doner smaakte weer heerlijk. Goede kwaliteit eten, bezorging door vriendelijke bezorger en op tijd geleverd. Een aanrader!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat jullie vegan kaas hebben, zodat ook veganisten een heerlijke pizza bij jullie kunnen eten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld vanaf ons vakantiehuisje. Geleverd aan de slagboom met een telefoontje vooraf dat ze er bijna was. Prima geregeld! Pizza's goed van smaak, wel wat aan de koude kant en nog niet gesneden.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alle 4 lekker, mooi groot, goed belegd in verhouding.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, netjes op tijd. Heerlijke pizzas. Ze hadden misschien iets rijker belegd mogen zijn maar aan de grootte lag het zeker niet. En ook de smaken waren dik in orde.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was enorm druk op Zaterdag avond. De bestelling die ik had geplaatst voor 20:00 is dan ook niet om die tijd geleverd. In de mail was al aangegeven dat het waarschijnlijk 20:40 zou worden. Het werd ook rond die tijd. In de tijd dat ik heb zitten wachten dat de medewerkers hun uiterste best deden om alle klanten zo goed mogelijk te woord te staan, maar dat door de kleine bezetting een zware wissel op hen getrokken werd. Dit heeft diverse oorzaken, maar door het aantrekken van tijdelijk personeel extra, bijvoorbeeld in de keuken en aan de telefoon, zou er wellicht al enige verlichting kunnen plaatsvinden.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was prima. De bezorging was op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker. De bestelling was compleet. Er zat voor de aardigheid nog een extra fles frisdrank bij. Bezorging was keurig netjes op tijd. We raden het iedereen aan.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Later dan afgesproken. Tamelijk snel afgekoeld en er mocht wat meer tomatensaus en pittige blauwe kaas op mijn quatro formage zitten. Voor de rest prima m

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

1x per jaar halen we hier een pizza. Hoort bij ons vakantie gevoel. Heerlijke pizza's. Daar kom je voor terug.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moesten 1,5 uur wachten tussen bestellen en bezorgen maar pizza was het waard👍🏻

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging top in het vakantiehuisje, goed verzorgd, heerlijke pizza’s,

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten. Elke keer weer genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan anderhalf uur zat er tussen bestellen en bezorgen. Veepkhet lang

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Online pizza besteld. Via de website heel makkelijk te regelen en zoals altijd heerlijke pizza’s.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Meer dan voldoende. Vriendelijk personeel. Binnen de verwachte tijd bezorgd.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Pizza!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza. Klaar op de tijd dat ik hem online besteld had. Altijd vriendelijke bediening

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed verzorgd en heerlijk warm bezorgd . Prima

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, vlot bezorgd.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer een broodje Shoarma (groot ) gehad.Echt lamsvlees,warm pita broodje en een lekkere saus erbij.Een echte aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pasta had minder mogen " zwemmen" in de saus. Leek wel pastasoep. Spareribs waren goed en lkkr mals. Aardappels waren lauw. Bezorging was helemaal keurig en netjes.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! Vlotte bezorging. Voor herhaling vatbaar

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke pizza's waren dat. En keurig op tijd klaar. Erg leuk om bovenop het deeg een stukje peper te doen om aan te geven in welke van de 2 calzones de pepers zaten.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke medewerkers, volgens zoon een prima pizza! Een fijne toevoeging aan onze vakantie

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza's keurig optijd bezorgd

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd, heerlijk van smaak. Grote kinderpizza,s.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's worden gecombineerd met een super service!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, bestellen ging makkelijk online en vlotte bezorging!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke bediening die ondanks de drukte ook het hoofd koel hielden. Netjes behandeld en de pizza's waren goed belegd en van goede kwaliteit.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren een beetje later maar dat zal wel door de vakantie drukte komen. Alleen ik miste de rosbief op mijn pizza carbonara special. Dat is jammer verder is het altijd goed.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, goede updates omtrent bezorging en we hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza’s! Zeer gemakkelijk online bestellen. Keurig op de hoogte gebracht dat het iets langer ging duren. Warm aanbevolen!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd. Verse producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s smaakten heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

In het verre verleden slechte ervaring. Toch maar weer geprobeerd. Geweldig lekkere pizza's. Doen we weer :)

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, wel jammer dat ze het pitabroodje vergeten zijn. Wel besteld maar zat er niet bij. We bestellen zeker nog eens.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

pizza opgehaald. heel lekkere pizza. moest wel lang wachten ondanks tijdstip van afhalen aangegeven. pizza was niet gesneden (beetje onhandig) maar dat was mosschien vanwege corona-richtlijnen.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere goed gevulde pasta en een overheerlijke pizza calzone en goed op temperatuur.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Er werd netjes contact opgenomen dat de bestelling iets later geleverd werd. Eten was goed en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekkere pasta en de carpaccio is een aanrader.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond netjes klaar bij het afhalen. Pizza's waren lekker. De moeite waard om Diever voorbij te rijden en de pizza een dorp verderop te halen.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom te laat geleverd. Zou 17.15 bezorgd worden. 17.09 bezorger onderweg en 17.30 pas bij ons. Kinderpizza was koud. De kapsalon was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s , hadden alleen wat warmer moeten zijn , Bestellen gaat prima ,en je kan doorgeven hoe laat je het hebben wil . De bestelling was bijna een kwartiertje later dan afgesproken ,maar dat kan gebeuren

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gedaan, jammer dat het een 15m telaat was maar verder altijd top!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Allerlekkerste pizza's wat er is hier in de omgeving!! Absolute aanrader!! Kom er al jaren 😊

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed. Vlotte bezorging en heerlijk gegeten. We gaan zeker vaker bestellen.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd goed. Maar deze keer was het minder. Was erg vet. En meestal is de tijd van bezorgen ook oke. Maar duurde deze keer ook langer dan stond aan gegeven

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam wat later dan verwacht, maar was nog wel goed warm. De pizza's smaakten goed.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op afgesproken tijd klaar Lekkere pizza's en pasta’s

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke calzone gegeten. Heel goed gevuld en was klaar op de tijd die was afgesproken

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!! De pizza's hadden wel wat warmer gemogen.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Telefonisch besteld, bestelling correct uitgevoerd. Heerlijke pizzas.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging super snel een half uur vroeger, maar de shoarma is niet geweldig, je kunt het eten en het is gemakkelijk, maar niet van super kwaliteit.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijk en lekker eten

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 1/2 uur wachten op je eten is lang! Maar het eten was perfect!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd bezorgd en rijkelijk belegt

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten voor goede prijs

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een paar keer online besteld. Vlotte afhandeling. Vriendelijk en klantgericht 👍 Dik tevreden

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het jammer dat je geen levertijd kunt zien tijdens het bestellen, ik had dan kunnen kiezen voor afhalen in plaats van bezorgen

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen, op afgesproken tijd klaar, vriendelijk personeel en heerlijke pizza’s

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mix grill, gebakken aardappelen erbij echt super krokant. Zsm was anderhalf uur later dan besteld, bestelling kwam 15 minuten na afgesproken tijd.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Evt meer of grotere bakjes knoflooksaus. Verder dik voor mekaar. Nette levering, verzorgde bezorger.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was helemaal goed alleen duurde de bezorging wel erg lang Eigenaar maakte dit goed door dan wel weer wat gratis drinken erbij te doen

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk eten hebben ze daar en word altijd netjes optijd gebracht . Ik vind het een Echte Aanrader !

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, voldoet aan alle verwachtingen.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als bezorgtijd werd bij bestelling 18.45 aangegeven. Dit werd een uur later. Dit vonden wij wel een heel groot verschil......

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en altijd keurig bezorgd. We bestellen hier regelmatig.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 pizza's besteld. Qua smaak was de ene zeer goed en de ander redelijk goed. De bezorging, communicatie hierover (bezorging op vakantiepark) en stiptheid waren voortreffelijk.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal zijn de pizza prima, dit keer waren ze lauw en weinig smaak. Alsof er geen kruiden of ander ingredient miste.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect optijd gelev

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s! Fijne bodem, mooi dun en krokante korst. Ook de extra’s voor op de pizza zijn goed verwerkt. Bezorging duurde iets langer dan van te voren aangegeven. Voor een vrijdagavond wel begrijpelijk. En de pizza’s waren nog heerlijk warm!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt heerlijk. Een aanrader!! Maar bijna 3 uur wachten op een bezorging vind ik echt te lang.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde werd keurig op tijd afgeleverd. De kwaliteit van de pizza’s was uitstekend.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima Pizza en correcte afhaaltijd en voorzorg Corona

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service lekkere pizzas de beste pizzaria in de gemeente westerveld Italians do it better

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk super! Alleen duurde de levering, 20 minuten als aangegeven. Maar ja, dat zal wel een succes dingetje zijn. Top!!!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten super, deze keer niet zoveel kruiden op de aardappelschijfjes top!! Bezorging was iets later (20 minuten) dan aangegeven. Totaal 1 uur 20

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik zag dat online bestellen korting zou geven. Wij hebben de pizzas gehaald en blijkt nu dat we de zelfde prijs hebben betaald als in het boekje staat die we meekregen Dus niet helemaal duidelijk dan hoe die korting tot stand komt. Geeft een gek gevoel

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke pizza's.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoe zomers kan een mooie dag in april worden met zo een heerlijke pizza er bij.!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16.00 besteld dat we het graag om 17.00 wouden ontvangen. Maar het kwam pas om 17.20!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima in orde, en het eten was prima in orde

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke tien !

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza kwaliteit op hoog niveau, een aanrader.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren goed. Bezorging op tijd.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ze doen het goed en prijs kwaliteit verhouding zijn ook goed. Altijd vriendelijk en beleefd,alles is schoon en goed verzorgd.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering en heerlijke pizza's. Goed gebakken en gevuld. Niet zwart. Top

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Dik in orde

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was erg lekker! De kip was erg donker gebakken en smaakte aangebrand en dat was erg jammer! De aardappelen waren goed maar het zou fijn zijn als de kruiden apert gegeven worden!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, rijk belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

pizza’s zijn heerlijk maar het is handiger om ze gewoon af te gaan halen en niet online te bestellen en alsnog afhalen... want dan hoef je niet zolang te wachten. de bestellingen aan de balie gaan gewoon voor dus beter niet online bestellen.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's. Mooi op tijd klaar

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, maar kwaliteit eten viel mij tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle keren dat wij bestellen is het prima in orde!! Pizza is lekker! Bodem is dun en krokant zoals het hoort te zijn. Bezorging altijd stipt op tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakt heerlijk! De pasta carbonara met stokbrood is echt top, snap alleen niet waarom de kruidenboter apart besteld moet worden, had het meer logisch gevonden als dit bij de prijs is inbegrepen. Verder een echte aanrader!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit als vanouds en op tijd bezorgd.

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk en snel, ga hier zeker weer bestellen

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s! Dunne bodem, lekkere saus en beleg mooi dun gesneden. Met liefde klaargemaakt, bedankt.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten Ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta en pizza waren lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met ruime porties, eten is bij bezorging nog lekker heet. Tussen bestelling en bezorging wel af en toe lange wacht tijd, maar bezorging is altijd op aangegeven tijd of zelfs eerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekkere pizza en lag al klaar toen ik hem af wilde halen. Smaakte weer erg goed zoals altijd!

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super precies op tijd geleverd en heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij genieten altijd weer van de pasta en pizza. En zeker ook van de service!

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Op dinsdag 2 pizza's afgehaald met forse korting (maandag en dinsdag pizzadag). Maar dit doet niets af aan de kwaliteit! Heerlijke pizza's, goed bereid en smakelijk. Helaas wonen wij ver weg anders was dit zeker een blijvertje. Aanrader!!

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Royale porties.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De pizza is goed. De bestelling was echter 15 minuten later klaar dan vanuit de site was teruggekoppeld. We waren er ook nog eens 10 minuten eerder dus daar lag het niet aan. Het was niet druk.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

15 pizza, exact op tijd en super kwaliteit!!!!!!!!

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza lekker. Weinig gorgonzola geproefd

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's. Net niet klaar op het gevraagde tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker en prima voor wat we verwachte qua hoeveelheid. De smaken waren heerlijk! Het was echt picco bello.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza online besteld, hij was precies de afgesproken tijd klaar. Hoe je was lekker en goed heet! Geen kouwe hap. Top dus!

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima maar een uur wachten vind ik wel erg lang en een gratis drankje kan er dan ook niet vanaf.

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza’s, redelijk op tijd klaar gezien de drukte. Gaan we vaker doen 👍

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur later bezorgd dan besteld. Was wel goed warm en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalige pizza’s en prima service!

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de salade is veranderd. Deze was eerder veel lekkerder. Rest van het eten was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calzone pollo. Enorm goed en rijkelijk gevuld. Heerlijk.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was ruim een half uur later dan de gekozen bezorgtijd, zonder bericht. Smaak was overigens heerlijk!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk , maar de temperatuur zat deze x op het randje....

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Mooie bodem en een goed , met ook verse producten, belegde pizza.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Problemen goed opgelost

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is van ouds,pizza had wel wat warmer gekund.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super makkelijk om zo te bestellen en keurig op tijd

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza!

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was de eerste keer dat wel bestelden. Zeker voor herhaling vatbaar. Pizza's waren goed belegd en goed warm

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals wij gewend zijn een zeer lekkere pizza en een rijk gevulde pasta. Keurig netjes op tijd bezorgd.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza !

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en op tijd klaar.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer Piccobello!

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed voor elkaar

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend. Iets minder goed als take-away dan ter plekke eten, waarschijnlijk omdat het al wat koud geworden was tegen de tijd dat we thuis waren. De gorgonzola pizza was iets te pittig naar onze smaak. Geeft niets. Volgende keer bestellen we gewoon zonder rode pepertjes. Bedankt voor jullie goede keukenkunsten.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede pizzeria

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een uitstekende pizza gegeten. De bezorger klopte vrij zacht op onze voordeur. Toen ik hem op de deurklopper wees zei hij dat hij daarmee misschien kleine kinderen wakker zou maken... da’s héél attent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Pizza gegeten!

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig bezorgd. Heerlijk gegeten. Een aanrader!

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom Klasse!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, pizza heerlijk en warm!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was gewoon goed> De pizza"s zijn altijd goed, je hoeft niet te wachten,Niets op aantemerken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was onze bestelling weer piccobello van kwaliteit,smaakte weer goed en werd op tijd geleverd.

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld,wederom was t weer super! De Calzone,heeeeerlijk en de Spareribs,voortreffelijk!,Ook de service( n telefoontje gehad ivm allergie)was erg viendelijk en attend. Hulde!

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en zoals altijd perfect eten!

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon toppie,dit doe ik vaker!!!

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het afhaaleten (2x Lasagne) was prima. De broodjes daarbij waren perfect. Twee punten voor verbetering zijn de salade, die was vers maar het ontbrak aan een uitdagende en lekkere dressing. De Lasagna zelf had iets langer in de oven gemogen of termisch iets beter worden verpakt.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's smaakte prima. Helaas verliep de bestelling niet zo soepel. We kregen namelijk de verkeerde pizza's. Toen ik belde werd er aan de telefoon meerdere malen gevraagd wat er dan niet klopte. Na dit verteld te hebben gaf het meisje als antwoord dat 1 van de pizza's misschien wel goed was. Terwijl wij toch duidelijk zagen dat dit niet zo was. Gelukkig kregen we wel nieuwe pizza's en dit keer de goede.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk super pizza en pasta.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een navigatie wil helpen om mijn woning te vinden. Er staat een rode Ford Fiesta voor de deur. vorige week ook al door gegeven.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgende keer aan bezorger doorgeven waar een rode Ford Fiesta voor de deur staat, is nummer 15. de bezorgers zijn te veel aan het zoeken [ navigatie ]

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed. Al was de entrecote wel iets te ver doorbakken naar mijn smaak. Was zelfs half uur te vroeg bij mij.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere pizzas. Echt top qua smaak! Snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd goed verzorgd. Volgende keer hopelijk weer telefonisch.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza en pasta !

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's Bijna klaar op het aangegeven ophaaltijdstip.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is prima en bezorging binnen afgesproken tijd.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom weer goed.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Al jaren bestellen we hier onze pizza's en andere gerechten. En net als altijd waren ze heerlijk en perfect bereidt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toegevoegde opmerkingen (geen olijven, graag gesneden pizza’s) werden ook prima opgevolgd.

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde verse heerlijke calzone.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer dat de nummers er niet op stonden

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Gister bij jullie maaltijden besteld, Ik had zelf de T-Bone steak. Was zeer smaakvol en de rest van het was ook zeer tevreden!

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en als altijd superlekker !!! Top plekje en een aanrader !!!

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza en op de afgesproken tijd stond de complete bestelling klaar

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten. Snelle bezorging, een kwartier eerder dan aangegeven. En dat op een zaterdag !

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. Precies op tijd. Kwaliteit een 9

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesproken tijd bezorgt en alles was goed van temperatuur.Goed belegde pizza 's en lekkere pasta.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ietsjes later bezorgd dan uitgestippelde tijd maar hee het was zaterdagavond jaa... Verder zoals altijd super lekkere pizzas en ubermakkelijk via internet en ideal te bestellen en betalen, ik ben allang een tevreden klant! Het is een aanrader !!

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Prima! Aanrader

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Pizza en niet duur!

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke pizza!

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten dat warm en op tijd bezorgd word

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere kip-hawai schotel! Ook geen kinderachtige porties! Absolute aanrader!!

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en lekker warme pizzas !!! Dat de pizzas lekker is wist ik al en nu supermakkelijk bestellen via internet !! Top!!

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik in orde, snelle levering.

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en zeer snelle bezorging., echt een aanrader.

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza. Snel bezorgd in Ruinen. Ik bestel vaker bij picco bello Dwingeloo ??

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd, heerlijke pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, goede bodem. Netjes (steuntje in doos om doorzakken te voorkomen) en warm bezorgd in Ruinen.

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handige site om te bestellen en bezorging dik in orde. Het eten is prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizzas Nog lekker warm!

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en uitstekende kwaliteit !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's!! En ondanks afstand ( Dwingelo - Ruinen) waren de pizza's gewoon warm en knapperig! Prima snelle bezorging! Aanrader!!

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten en een prima bezorging aankomst tijd klopte precies.

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en bijzonder smakelijk.

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten goed verzordt en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging 10 min later dan mail, daar is goed mee te leven. pizza's waren goed war wat zeer belangrijk is. kwaliteit is goed tot zeer goed. al met al een aanrader en bezorgen in grote regio

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met verse ingredienten!

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is heel goed. De bezorging was 20 minuten eerder dan de opgegeven bezorgtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en de bezorging is redelijk stipt. Dat er in de wijde omgeving (van Dwingeloo > Ruinen!) wordt bezorgd is een ongekende luxe. Tip: keuze voor sms/app ipv mail over de status zou helemaal ideaal zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en voldoende eten, bezorging op afgesproken tijd.

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima de pizza en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza 's werden op tijd geleverd ,waren van goede kwaliteit en goed belegd.

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel....lekker er goed verzorgd

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Systeem werkt super, bezorging was keurig op tijd. Mischien een tip om ipv nummers even de naam van het gerecht op de bakjes te zetten, de nummers staan niet op de online bestellijst. Verder smaakte het goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza en broodjes zijn een beetje te zacht maar verder heerlijk en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur wachten is lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel teveel kaas!! Te vet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze pizzeria is al 1 van de beste in de wijde omgeving, maar nu je online kunt bestellen is het nog eenvoudiger geworden om pizza's uit te zoeken. Geweldige kwaliteit en fijne mensen. !

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor 3e x wat laten bezorgen. Erg lekker. Zeker genoeg. Pizza was alleen een beetje beschadigd, waarschijnlijk door het bezorgen. Ik bestel zeker nog eens.

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur op ons eten moeten wachten. na een dik uur heb ik gebeld, er werd mij verteld dat het erg druk was maar dat ze net met onze bestelling bezig waren. Het zou nog een kwartiertje, twintig minuten duren (heeft nog bijna een uur geduurd) Ik begrijp dat het druk kan zijn maar jullie vragen naar een mobiel nummer. Misschien een tip voor jullie om een appje of smsje te sturen zodat de klant weet waar hij aan toe is.

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee hele lekkere vegetarische pizza's besteld per internet en zelf afgehaald. Goed warm, mooie punten gesneden en lekker van smaak. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. de pizza was Heerlijk. Wil je een pizza bestellen ik zeg doen!