Avaliações de Piccobello Dwingeloo

Avaliações recentes

4.0
Sabrina Löhr-Nijland
16 maio 2024

Helaas waren de pizza's amper belegd en heel taai te eten. Vooral de vegatarische pizza. We misten echt de kaas op de pizza's. Jammer, want we hebben weleens veel lekkerder bij jullie gegeten.

Harry
27 abril 2024

Het was weer van topkwaliteit.

Joost van Ramshorst
22 abril 2024

Niet zo als we gewend waren. Een uur na de besteltijd nog geen bezorging en bericht hier over. Zelf twee keer telefonisch contact opgenomen. We regen een onduidelijk verhaal over mislukte computer uitdraai. Of we maar kwamen halen tot twee keer toe. Uiteindelijk na veel onduidelijkheid over het bestelde en betaalde toch bezorging tegen 8 uur van een erg droge pizza's. Kortom communicatie en kwaliteit kan stukken beter.

Rolf Ubels
20 abril 2024

Tuurlijk hebben we begrip voor als je een grote bestelling plaatst dat het wat langer duurt om klaar te maken. Maar we konden tijd aangeven en dat was 17.30. Onze pizza’s waren pas om 18.15 klaar en bij aankomst bij ons vakantie adres 1 minuut rijden waren de pizza’s koud. De pizza’s waren ook niet rijkelijk belegd. Prijs kwaliteit erg onder de maat.

Ronald Antonisse
9 abril 2024

knoflookboter was al gebruikt , brood knalhard , dr mag best wat vulling op zitten

w.hendriks
9 março 2024

Niet bezorgd

Marieke de Ruiter
8 março 2024

Het was deze keer helaas slecht. Lang moeten wachten op de pizza. Pizza klopte niet met wat ik had besteld en waarvoor ik extra had betaald. De pizza was ook bijna koud toen het werd afgeleverd. Ik heb wel eens betere pizza bij jullie gehad. Jammer!

Jen
23 fevereiro 2024

Pizza was (weer) verbrand, smaakte voor geen meter en was keihard, patat was gebakken in nog niet opgewarmd vet (doordrenkt met olie) en bezorging duurde bijna 1,5 uur (besteltijd 16:00 uur.) Bezorging was binnen het dorp en duurt normaliter ca. 5 min. Nooit meer.

Theo
6 fevereiro 2024

vorige keer was de pizza koud, dit keer was de bodem karton en karig belegd. Voor ons is het klaar

M.
5 fevereiro 2024

Altijd heel goede ervaringen gehad, maar deze keer was het ondermaats. De pizza's zagen eruit alsof ze twee keer in de oven waren geweest, de calzones bestonden grotendeels uit slap deeg en waren nauwelijks gevuld. Eén calzone bestond voornamelijk uit ui en had maar één garnaal. Ook de dönner bestond grotendeels uit ui en minimaal vlees. Was al met al niet de feestelijke maaltijd die we met ons gezelschap hadden verwacht.

Nina
2 fevereiro 2024

Erg weinig salami op de pizza. Geen knoflooksaus bij de shoarma. Hoeveelheden zijn echt kleiner geworden dan tijdje geleden.

Peter
27 janeiro 2024

Zoals altijd, prima!

Ingrid
24 janeiro 2024

Lekker gegeten!

jodi
22 janeiro 2024

op tijd klaar smaak was goed kip wat droog erg prijzig voor wat je krijgt

Drenth
15 janeiro 2024

We hadden kinder pizza's besteld Hebben grote gekregen. Erg veel moeten weg gooien. Patat van het kindermenu was slap. Er jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Harry
14 janeiro 2024

Het was weer zoals wij van jullie gewend zijn,zeer goed en smakelijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Margreta
30 dezembro 2023

Snelle bezorging en lekker gegeten. Top

Boer
21 dezembro 2023

Om 17.45 besteld . Wordt je om 17.30 gebeld dat er een product er niet is , dan vraagt hij of je iets anders wilt maar lastig te overleggen omdat het niet verstaanbaar Nederlands is . Helaas vond me zoon vervang product niet lekker . Bestelling was er pas om 18.40

Yvonne
13 dezembro 2023

Pizza Capri, tonijn was ver te zoeken, geen tomaat, pizza was eigenlijk smaakloos, en erg dun belegd

Max
4 novembro 2023

1,5 uur gewacht , koude pizza’s, te lang gebakken/opnieuw opgewarmd

Natalia
4 novembro 2023

eten geleverd na 2 uur, koud en smaakloos

Co
3 novembro 2023
Joost
28 outubro 2023

Jammer dat de Verdura pizza rauwe courgette en aubergine als beleg had. Smaak was verder goed. Vispizza was prima.

Rozema
27 outubro 2023

Pizza 36 zaten 3 snoeptomaatjes op en geen basilicum en 4 mini stukjes broccoli en geen mozzarella. Pizza 39 zaten geen olijven en geen asperges op. Daarnaast hadden de pizza’s een zure smaak. Kruidenboter is gemaakt van margarine en geen echte roomboter. Dit was echt een mega tegenvaller voor de prijs die we betaald hebben.

Sabine
17 outubro 2023
Joost
12 outubro 2023

Heel smakelijk! Snelle bezorging!

Mila
11 outubro 2023

De pizza is heerlijk!

Jilderda
30 setembro 2023

Pizza was karig en niet echt smaakvol. Te duur voor de geleverde kwaliteit.

HGS
24 setembro 2023

Héél mager belegt daardoor te duur. Voor de gevraagde prijs had je bij een Italiaan een rijkelijk belegde pizza gehad. Dit is winstbejag zonder je buik vol te krijgen.

Harry
23 setembro 2023

Super pizza en een lekkere pasta, Klasse!

An
21 setembro 2023

Kleine pizza, met dikke taaie bodem. Was niet op tijd klaar.

Yvonne Rutjens
17 setembro 2023

Het waren óf niet de pizza’s die we besteld hadden óf er zat de helft niet op. De Verdura bevatte geen énkel stuks aubergine noch courgette. Wel was er rekening gehouden met de vraag voor ananas, dus dat maakte het een beetje beter. De bezorging was súper, exact op tijd! Complimenten voor de bezorger!

Roel de groot
17 agosto 2023
vd berge
15 agosto 2023

te triest voor woorden, die tent heeft écht hulp nodig..

L.D
13 agosto 2023

Nooit weer! Pizza's waren koud, smakeloos, verbrand en er zat amper beleg op. Lange wachttijden en dan krijg je dit! Personeel weet totaal niet waar ze mee bezig zijn.

N
11 agosto 2023

Kapsalon bevatte weinig salade Kip schoteltje was duur in verhouding voor wat je kreeg

Visser
9 agosto 2023

Pizza’s voldeden totaal niet aan de verwachtingen en ook niet aan hetgeen wat besteld was. Ook moesten de pizza’s nog gemaakt worden toen we ze op de afgesproken tijd kwamen halen.

M boer
8 agosto 2023

Netjes op tijd bezorgtijd Eten was goed

Christel van Schaik
8 agosto 2023

De pizza's waren erg lekker. Wel heel jammer dat de bestelde en reeds betaalde brie op mijn tonijnpizza ontbrak

H.M.Zantinge
26 julho 2023

Ik had nr. 80 besteld, maar er zal geen gorgonzola en geen pepertjes op!

E
21 julho 2023

Onhygiënisch

Harry
16 julho 2023

Alles was weer super lekker en van goede kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Björn
7 julho 2023

Perfecte bezorging en heerlijk eten.

Harry
23 junho 2023

Heerlijke pasta en een super pizza Calzone a la carne !

Boer
12 junho 2023

Normaal zeer tevreden . Echter dit keer waren ze niet lekker plus korsten kei hard en wat verbrand

Willeke
10 junho 2023

Laatste keer dat we besteld hebben. Pizzadeeg van alle pizza’s niet gaar, kebabschotel vol groenten maar met nauwelijks kebab. Kebab was vies. Eten was koud. We hebben patatje gehaald. Bij het bestellen een tijdstip van bezorging aangegeven. Eten werd half uur te vroeg bezorgd, toen was het gezin nog niet allemaal thuis. Het eten was toch al koud dus daar hebben ze niets aan gemist

Maarten Matser
8 junho 2023

Heerlijke pizza's, op tijd besteld = op tijd klaar en dat was ook zo!

Chantal
28 maio 2023

Om 17:30 uur besteld, zou om 18:30 bezorgd worden maar om 20:00 uur was het er nog steeds niet. Een aantal keren gebeld en werd gezegd dat het onderweg was maar dat was niet het geval. Ik ga er vanuit dat het betaalde bedrag nog weer retour komt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johan
28 maio 2023

Lekker op de camping een 3 pizza's besteld...snelle levering bij de receptie en heerlijke pizza's...een aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dijkshoorn
15 maio 2023

Organisatie is erg slecht, op zijn manier druk en er was geen pasta meer 19.20 ophalen. Even later wordt er aan de volgende klant gevraagd wat voor pasta ze willen. Jammer dat ik nog stond te wachten

Jeroen
11 maio 2023

Pizza perfect. Knoflooksaus bevroren en wat in de schift of afgeslapt. Verder perfect

Sandra
3 maio 2023

Pizza’s waren keurig op tijd klaar om af te halen. Helaas waren de beide pizza’s zeer matig belegd. Bij de pizza frutti di mare was het zoeken naar de vis. Er zat wel een ei op! Die combinatie begrijp ik niet zo goed. Op de calzone ontbrak gehakt en champignons. Heeft dat met ‘dinsdag pizza dag’ te maken?

Ferdie
1 maio 2023

De kwaliteit was niet heel hoog. Er zat erg weinig op de pizza. De randen waren te ver gebakken en niet lekker meer.

Miriam
1 maio 2023

Super slecht. Vroeger was dit een goede pizzeria, nu is het het geld echt niet waard. 3 pizza's, dik 35 euro. Maar het beleg moet gezocht worden op de pizza's. 1 stukje paprika, 1 ansjovisje. Bodems droog en hard. Nee, dit was voor ons echt de laatste keer. Zeer teleurgesteld. De vorige keer zijn we ziek geweest van de pizzas. Kan een keer gebeuren denk je dan, dus nog een kans geven. Maar het is nu nog slechter geworden. Wij slaan in het vervolg over.

Harry
30 abril 2023
Hoeve
29 abril 2023

Doner pizza viel tegen. Smaakt niet meer naar doner. Eerder gekruide kip. En hij was lauw bij aankomst. Jammer. De doner pizza's waren altijd erg lekker. Ook de saus was dunner.

Jan Tijsma
28 abril 2023

Bestellen eenvoudig, bezorging op tijd en kwaliteit picco bello

Margreta
28 abril 2023

Snel bezorgd en lekker gegeten.

Henk
28 abril 2023

Heerlijke pizza, een aanrader!

Booij
13 abril 2023

Heerlijke pizza en vriendelijke bediening

Lien
12 abril 2023

Ik vond de pizza tamelijk karig belegd

Henk Steenbergen
12 abril 2023

Het eten was erg minimaal en ondanks dat we het zelf hebben opgehaald en binnen 5 minuten aan tafel zaten héél snel afgekoeld. Voor een tientje was het erg weinig en zeker niet voor herhaling vatbaar.

Sluis
11 abril 2023

Heerlijke pizza’s voor onderweg. Dank voor de service erbij!

Iris
3 abril 2023

Voor de verandering werd er een keer snel geleverd. De pizza werd geleverd zonder spek, 5 stukjes ananas en enorm kruidig van de kip. Vervolgens was er ook een blikje redbull besteld en er komt een blikje cola voor terug. Bij de bestelling gevraagd om "verse" knoflook en wordt er een bakje knoflooksaus bij geleverd. Wat is er niet duidelijk aan extra groente en dan VERSE knoflook? Het gaat elke keer mis.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marian Jansen
2 abril 2023

Eten werd 45 min. te laat bezorgd!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ronald Koopmans
2 abril 2023

Ontbraken twee dingen van de bestelling. Broodje shoarma zonder broodje en een shoarmaschotel zonder aardappelen. Gebeld, wonen buiten het dorp en de geboden oplossing was; kom maar halen want geen idee hoe laat we het kunnen bezorgen. Niemand mocht volgens de wet nog rijden, dus aangegeven dat dat niet kon. Nu dus betaald voor dingen die ik niet ontvangen heb en geen oplossing, ik bestel hier niet weer.

Patrick
30 março 2023

Moest bellen omdat bestelling niet compleet was. Dit resulteerde in de bewering dat hun wel geleverd hadden waarna de hoorn erop gegooid werd. In een 2e oproep uitgelegd dat ik naast het menu, extra friet had besteld. Dit zouden ze in orde maken maar heb niemand meer aan de deur gehad. Verder was de kip gortdroog, denk dat het uit de vriezer kwam. Het gaat steeds vaker mis bij dit bedrijf, gelukkig zijn er alternatieven.

Amanda
25 março 2023

Koud eten. Salade droog met al bruine randjes.Jammer al zoveelste keer dat het koud is.Meer gebakken aardappels als vlees

Van der laan
25 março 2023

Niet wat we gewend zijn,verkeerde bestelling ontvangen,kip i.p.v.doner,en zonder champignons en kaas,en bij de menu geen salade en geen brood en die was koud ,waren altijd zeer tevreden,maar nu dus niet meer

Johan Hofhuis
23 março 2023

Ik had een shoarma speciaal besteld, aardappelen zaten er niet bij. De pizza was karig belegd. Misschien zijn wij wat meer gewend?

Jeroen
19 março 2023

We konden om 17:30 afhalen, maar ik had t gevoel dat ze toen nog aan onze bestelling moesten beginnen, dus moest ik toen nog ruim 10 minuten wachten.

Harry
17 março 2023

Als vanouds weer goed!

Sandra
1 março 2023

De bodem is heerlijk maar de pizza is minimaal belegd. De smaak is goed.

Angelique
26 fevereiro 2023

Top vooral zo doorgaan!

Trudi
19 fevereiro 2023

De pizza's werden een half uur te vroeg bezorgd. Toen we gingen eten waren ze al deels koud!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anita
18 fevereiro 2023

Pizza was lauw!

Ina
11 fevereiro 2023
M. Davans
28 janeiro 2023

Heerlijke steenoven pizza. Als je van een goede korst houdt zeker een aanrader! Ook een prettige service: online besteld om 20.30 en toen gebeld of het wat eerder klaar kon zijn, dat was geen probleem.

Chalisa
21 janeiro 2023

We hadden de UFO, was super van smaak en precies op tijd gebracht. Echt een aanrader.

Emmie Greveling
13 janeiro 2023

Het bezorgen was veel te laat terwijl ik heel vroeg een vaste tijd heb afgesproken. En toch 20 min te laat. Pizza was lauw en ik miste de kruidenboter. Erg jammer. Normaal altijd goed

Bert
5 janeiro 2023

Heerlijke pizza. Keurig op tijd klaar (afhalen). Vriendelijke mensen. Leuke prijs.

Gast auf Camping Meistershof
2 janeiro 2023

Pizza wurde erst nach knapp 2 Stunden geliefert und war Eiskalt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Versluis
2 janeiro 2023
Anoniem
2 janeiro 2023

Foute bestelling, lang wachten en uiteindelijk niet gaar, weinig topping erop en nog steeds geen complete bestelling! Fouten kunnen gemaakt worden, begrip voor maar dan verwacht je ook een smakelijke en gare maaltijd!

Larissa
31 dezembro 2022
Bep
22 dezembro 2022

Super slecht, droog, geen tomatensaus, ontdooide stinkende gehakt er op. Zeker niet meer doen. Was eerder prima

Annalies Proost
20 dezembro 2022

De pizza's waren helaas niet echt warm en bij de calzone pizza's was het deeg niet op alle plekken gaar.

Vera
18 dezembro 2022

Droog en koud. Had nog gebeld maar werd niks aan gedaan.. jammer

Jolanda
16 dezembro 2022

Heerlijke pizza! Lekkere knapperige bodem

Grietje Veldhuis
15 dezembro 2022

De pizza’s en de pasta smaakten heerlijk. En de bestelling werd door een vriendelijke man op tijd bij ons bezorgd.

Jenneke
11 dezembro 2022

De vorige bestelling was de pizza veel lekkerder, deze keer niet lekker

Boer
10 dezembro 2022

Normaal super pizza s vond de Hawaï matig en koud hopelijk niet vaker zo i

Peter
10 dezembro 2022

We zijn altijd erg tevreden over Piccobello maar dit keer was de zalm weggezwommen uit de pasta met zalm. Niemand uit ons gezelschap kon via blindproeven bepalen wat voor pasta het was en niemand proefde zalm. Deze kon ik ook niet terugvinden in het gerecht. Erg jammer.

Fam. Kuiper
4 dezembro 2022

De pizza's hadden iets langer afgebakken mogen worden. De smaak was verder in orde.

Milo Eggink
4 dezembro 2022

Goede prijs kwaliteit pizza, vlot bezorgd. Aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nagelkerke
30 novembro 2022

Prima geregeld, snelle levering!

Jolanda
29 novembro 2022

Erg lekker! Goed voor elkaar.

Neel Oosterbos
24 novembro 2022

Heerlijke pizza

Karin
22 novembro 2022

Hadden een pizza shoarma speciaal besteld, kregen echter geen pizza maar een shoarmaschotel met broodjes en gebakken aardappels. Omdat we op tijd stonden maar opgegeten. Was heerlijk, maar jammer dat er niet even zorgvuldiger gekeken wordt

Nicole
13 novembro 2022