Beoordelingen van Piccobello Dwingeloo

Recente recensies

4.0
Cobus
gisteren

Besteld en bevestigd voor 18:15u. Daarna mail met wijziging tijd naar 18:30u. zonder mogelijkheid van afwijzen. Aanwezig om 18:25u. om pizza's op te halen. Moesten toen nog gemaakt worden. Uiteindelijk pas om 18:50u. bestelling gekregen zonder excusje oid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap
27 juli 2021

- sommige pizza's flauw van smaak - verkeerde pizza meegekregen - bestelling kon pas 55 minuten later worden afgehaald + daar wel direct na de bestelling over gebeld + Grote pizza's + veel korting op dinsdag

Peter
26 juli 2021

Prima kwaliteit en altijd op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eelco Tordoir
25 juli 2021

Nette bezorging.

Sandra
21 juli 2021

De pizza’s zijn redelijk belegd. De smaak is prima evenals de dunne bodem. Hoewel het dinsdag was, hoefde ik maar 10 minuten op onze pizza’s te wachten. Zeer vriendelijk personeel.

Robin
20 juli 2021

Heerlijke pizza’s die precies op tijd klaar waren. Vrolijke bediening en keurig geholpen. Aanrader

Dani
20 juli 2021

Heel lekker eten en aardige mensen

Chalisa
19 juli 2021

Erg lekker, mooi op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisanne
18 juli 2021

Snelle bezorging. Goed warm. Bezorgers altijd vriendelijk. En meer dan voldoende eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop van Dijk
16 juli 2021

Prima op tijd, goede kwaliteit. Het zou handig zijn wanneer de pizza's alvast in punten worden gesneden. Dan krijgen jullie de vijfde ster ook.

Pizza eter
13 juli 2021

Lekkere pizza's met mooie dunne bodem. Bezorging was 10/15 minuutjes later, dus dikke prima. Verbeterpunt: Het was fijn geweest als de pizza's waren voorgesneden.

Hoeve
12 juli 2021

Pizza's altijd heerlijk. Maar de spareribs waren niet voor herhaling vatbaar helaas. Meer bot dan vlees en veel taai vel ofzo. Jammer.

Pieter
11 juli 2021

Bestelling werd snel bezorgd. Wij hebben heerlijk gegeten. Top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Westerhoffie
7 juli 2021

Had om 16.50 uur eten besteld voor half 7 kwam pas 10 voor 7. pizzakapsalon pizza was niet warm. Persoonlijk vonden wij hem ook niet lekker. Normaal altijd zeer tevreden maar dit keer dus niet.

Gerhard
5 juli 2021

Makkelijk te bestellen, prima bezorgservice. En vooral heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

An
3 juli 2021

De pizza werd veel te laat bezorgd. 17:40 u besteld. Volgens de bevestiging zou het 18:50 u worden bezorgd. Om 19:10 u bel ik. Daar krijg ik te horen, dat de pizza’s nog niet eens in de oven liggen. Reden: Na uw bestelling werd het ineens super-de-luxe, zelfs op het terras. NA mijn bestelling ja, dus dat hoort geen invloed te krijgen. Deze mensen moeten écht iets aan hun planning en organisatie veranderen. Maar basis is toch wel: wat je belooft, moet je waarmaken, De pizza’s die om 18:50 u zouden komen ontb8ngen we uiteindelijk 19:40 u. 2 uren na plaatsing van de bestelling. 50(!) minuten na het beloofde leveringstijdstip. We ontvingen wel 2 blikjes sinas als excuus…

Johan mensink
30 juni 2021
Leny van der Wal
28 juni 2021

Toen bleek dat de bestelling iets later zou komen (10-15 minuten) werden we netjes gebeld. Pizza’s waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arnold van Delden
27 juni 2021

Lekkere Pizza maar zeer dunne bodem niet vast te pakken met eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Hendrikx
26 juni 2021

Beste meneer van Piccobello, u heeft zojuist de bestelling geleverd bij camping Meistershof. Bij het eten mist de bestelde rucola. Daarnaast was het eten niet echt warm. Echt jammer. Neem daarbij dat mijn vrouw en ik geen cola drinken waarmee de teleurstelling voor ons compleet is. Ik heb dan ook spijt van mijn €5 fooi.

Sandra
26 juni 2021

De pizza’s waren heerlijk. 1 pizza voldeed blijkbaar niet aan de gewenste kwaliteit en moest opnieuw bereid worden waardoor we wat langer moesten wachten. Maar dat was het waard. Ze smaakten prima en waren goed belegd.

Henk
26 juni 2021

Het is even minder geweest maar vandaag was het weer top. Eten was lekker en de bezorging was perfect.

Van den berg
23 juni 2021

Lekkere pizza’s op tijd besteld en was op aangegeven tijd klaar.

hannah
22 juni 2021

heerlijke pizzas, snel bezorgd

M. Verkerk
21 juni 2021
Chantal
20 juni 2021

Besteld voor 17.30.. werd gebeld of ze kwartier eerder mochten komen en dat was prima. Maar ze waren er al voor 17.00

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adriaan
16 juni 2021

Vriendelijk personeel, prima prijzen en overheerlijke pizza’s.

Ad
14 juni 2021
hannah
12 juni 2021

prima service, heerlijke pizza's

Sandra
12 juni 2021
Patricia
12 juni 2021

Wat een heerlijke calzone was dit. Echt een aanrader de Frutti di Mare Special. En bij de camper afgeleverd. We hebben ervan genoten!

A
11 juni 2021

Bezorging was prima. Pizza was dit keer niet zo lekker als normaal. Vettig en de carpaccio was helemaal gaar.

Harry
6 juni 2021

Miste in de calzone garnalen en de mosselen vond er teveel uien in!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
6 juni 2021

Voorheen regelmatig pizza's besteld, goede kwaliteit en levering op tijd. Helaas deze keer gekozen voor spareribs en lasagne. De lasagne was veel te zout en de spareribs waren absoluut niet lekker.. hele grote grauwe botten er in , en daarom heen taai en vet vlees... Zeer slechte kwaliteit.. ook de bezorging stuurde mail, 25 minuten na afgesproken tijd, dat men onderweg was.

Kemperman
5 juni 2021

Mozzarella was niet zo lekker als vorig jaar.

Richard
4 juni 2021

De pizza's stonden klaar op de afgesproken tijd en waren gloeiend heet. De bodem was krokant en royaal belegd.

Nico Dijkshoorn
31 mei 2021

Pizza's perfect, leuke actie met coca cola fles als cadeau

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
30 mei 2021

Lekkere pizza's . Maar het lukt maar niet om de aan gegeven tijd te bezorgen. Steeds een kwartier of zelfs al een keer een half uur te laat.

marinda
29 mei 2021

word goed meegedacht aan een oplossing als je per ongeluk een 'verkeerde' bestelling heb gedaan. Kreeg mes,vork en een bord mee om heerlijk buiten aan een picknick tafel mijn calzone pizza op te eten.

Sandra
29 mei 2021

Halfuur te laat en niet meer echt warm. Pizza Napoletana weinig smaakvol.

Van den berg
25 mei 2021

Snelle levering ondanks we op de camping staan,patat vergeten snel toch gebracht

roelie soer
24 mei 2021

heerlijk gegeten en prima bezorging!!

HvM
24 mei 2021

Goede pizza's: goede bodem, lekkere kaas en ruime keuze. Mijn favoriet is de pizza Carpaccio. Voor de kinderen zijn de Noor en Bambino een uitkomst. Prijs/kwaliteit is ook goed.

Jonker
23 mei 2021

Heerlijke pizza's besteld en afgehaald waren precies op de afgesproken tijd klaar Heerlijke bodem en rijkelijk belegen met groeten en vlees. Ja een aanrader!!

Els
22 mei 2021

Heerlijke pizza’s, goed op tijd bezorgd en tot aan de deur van de camper bij Stee in Lhee!

J.B. Luten
18 mei 2021

Mbt de Quattro stag: op zich was de smaak goed van het centrum van de pizza, maar de rand was erg verbrand, dat bedierf het plezier, had niet zo afgeleverd mogen worden. de Vegetarische Pizza was prima!

Ilse.de.bruin
17 mei 2021

Prima site. snel en duidelijk antwoord terug per mail. En levering op tijd.

Hhb
17 mei 2021
Edwin
16 mei 2021

8 pizza’s besteld via internet. 30 minuten te laat klaar en dus moeten wachten. Thuis bleek er een kale magaritha bij te zitten terwijl er een Siciliana besteld en betaald was. Ik wilde Piconello nog een kans geven maar e-mail adres op de site. corresponderen dus niet mogelijk. Bellen had geen zin meer.

E.J. Pruim
15 mei 2021

Deze pizzeria is niet in staat grotere bestellingen af te handelen. Van de elf bestelde pizza’s werden eerst slechts 6 geleverd. De andere 5 kwamen later. De smaak was goed. Al hadden de pizza’s iets langer in de oven gemogen. Maar 5 personen konden pas eten toen de anderen bijna klaar waren. Er werd, ondanks toezegging, ook geen contact voor excuus opgenomen. Afrader dus!

Linda wissink
15 mei 2021

Goed verzorgd was op de aangegeven tijd gereed.

José
14 mei 2021

Heerlijke pizza!!! Keurig op tijd!!

Peter
14 mei 2021

Sinds kort deze zaak gevonden en erg blij mee! Lekker eten en vlug bezorgd 👍🏻

Heleen Van hulzen-Drijver
14 mei 2021

Jammer door de drukte vroeg besteld maar erg laat gekregen half negen

Jannie
12 mei 2021

Geen eten ontvangen , ruim 2 uur gewacht en 3 keer gebeld , dit is geen manier om met klanten om te gaan . Jammer

Erik
12 mei 2021

De pizza's waren heerlijk, de kindergerechten ook!

Trudy Hummel
12 mei 2021

De pizza was koud en dus niet lekker.

Jansen
10 mei 2021

Pizza was heerlijk maar wachttijden is een drama. 2 1/2 uur moeten wachten op onze pizza’s

Out
10 mei 2021

Heerlijke pizza s en prima bezorging op afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JS
8 mei 2021
T.D
8 mei 2021

Ideaal, een uur voor thuiskomst vanuit de auto een online bestelling plaatsen. Perfect op tijd was het klaar, fles cola gratis erbij gekregen. Zowel pizza's als schotel smaakten prima!

Evelyn
7 mei 2021

Calzone bovenkant was donkerbruin en niet gaar. Helaas oven te hoge temperatuur. En ik moest 30 minuten wachten na afgesproken afhaaltijd. Andere pizza's prima!

Peter Leus
7 mei 2021

Pizza was ok. Maar hoe het met bestellen en bezorgen gaat vind ik niet kunnen. De ingevoerde gewenste tijd wordt na betaling een half uur later. Ok, kan nog. Maar als dan pas weer drie kwartier later bezorgd wordt, zonder contact, vind ik echt slecht.

Wouter
6 mei 2021

Huur iemand in die jullie kan leren om te gaan met tijd. Dan kan het nog eens een succes worden. Als je online een afspraak kan maken om 18u. En dan een mail krijgt dat het 18.20 wordt. Dan is dat geen probleem. Maar als je vervolgens nog tot 19u staat te wachten... Dan wordt het een probleem. Vooral als je hoort dat er constant tegen klanten gezegd wordt, het komt er zo aan. Vijf minuutjes. En er klanten bellen, waar blijft mn eten en dat dan herhaaldelijk wordt gezegd excuses is onder weg. Je neemt dan echt véél te veel bestellingen aan. Time management. Echt wees eerlijk naar de klant. En dan aan elke klant een fles cola meegeven is echt niet de oplossing. We willen geen cola. Het eten is namelijk niets op aan te merken. Vandaar nog mijn 3 sterren. Het eten is dik in orde. Goed gevulde pizza's, goed gebakken. Echt zo veel beter dan de grote ketens.

Victoria
4 mei 2021

Heerlijke pizza’s absoluut het wachten waard 👌🏻

Sandra
4 mei 2021

Pizza's zijn goed. Beetje karig belegd. Bodem en randen zijn lekker knapperig. Pizza's zouden om 17.45 uur klaar zijn. Tenslotte om 18.10 uur pas geleverd. Waarom spreek je dan een tijd af?

Patrick
4 mei 2021

Lekkere pizzas, moest even wachten maar kreeg drankje aangeboden voor het wachten. Top

Henk
3 mei 2021

De kwaliteit is even niet wat het geweest is. Bezorging was ook erg laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
3 mei 2021

Lekkere, goed gevulde pizza met dunne bodem. Precies op het afhaalmoment klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wolters
2 mei 2021

Goede service en kwaliteit top en ook nog een fles Cola als cadeautje

Schipper
1 mei 2021

Pizza besteld om 18.45, en werd ook bezorgd op dat tijdstip. Top

Harm
1 mei 2021
Theo
29 april 2021

Moest vanwege drukte 20 min. wachten op bestelling. Door meerdere personeelsleden is mij drinken aangeboden vanwege het wachten. Goede service dus. De pizza's waren super lekker.

Bakker
28 april 2021

Pizza 's waren heerlijk, lekker dun en rijkelijk belegd!

SUsan
28 april 2021

Lekkere pizza, Afhalen duurde langer dan verwacht, wel vooraf geinformeerd. Dinsdag pizza dag is toch wel behoorlijk druk! Maar de kwaliteit was heerlijk zoals altijd.

Annet Dokter
28 april 2021

Toen wij binnen kwamen om de bestelling te harden was het Chaos er lagen wel 20 bonnen op de balie, En er zaten al best veel mensen te wachten . Gelukkig werd ik snel geholpen en was mijn bestelling klaar op de tijd van een afspraak . Eenmaal de bestelling meegenomen bleek dat we niet hadden gekregen wat we hadden gevraagd en was de salade snotterig en leek dat al drie dagen oud. Ook hadden wij onze frisdrank niet bij de bestelling zitten die wij gevraagd hadden . Wij zijn terug gegaan en hebben aangegeven dat de bestelling niet klopte En dat de frisdrank er niet bij zat. Ook hebben we aangegeven dat we andere dingen miste bij de bestelling deze wilde ze dus alsnog meegeven maar wij hadden het eten al zo goed als op dus dat hoefde al niet meer . Ondertussen was het in de winkel nog steeds chaos en hoorde ik op me heen mensen klagen omdat ze al ruim een uur zaten te wachten op de bestelling ook telefonisch werd er meerdere maal excuses aangeboden dus er gaat heel veel bij de

Sjaak
27 april 2021

Keurig op tijd, goed van smaak, warm en genoeg

Majorie
27 april 2021

Bij drukte/pizzadag/koningsdag heb ik het idee dat ze geen overzicht meer hebben. Resultaat; ruim een half uur gewacht na ophaaltijd en 3x vragen hoe lang het nog duurt. Vervolgens thuis aangekomen hadden we 4 andere pizza's dan we besteld hadden. Gelukkig zat er wel wat tussen wat we lekker vonden maar ook 1 wat helemaal onze smaak niet was. Niet bestellen op pizzadag is mijn conclusie...

Eric
27 april 2021
Sandra
21 april 2021

Lekkere pizza’s. Keurig op tijd klaar.

Harmsen
19 april 2021

De pizza was helemaal bedekt onder groene pepers en de bodem niet knapperig meer. Dat laatste is niet zo erg, en een spicy pizza is okay, maar dit was niet te doen helaas. De vorige bestelling was pasta, die niet 'al dente' was maar helaas overkookt. Een maand of wat geleden was de kwaliteit supergoed, maar het is de laatste tijd wat afgenomen helaas. Hopelijk kunnen we snel weer 'live' eten

Peter
18 april 2021

De kwaliteit van het eten is prima en we bestellen vaak. Echter als we het eten niet komen afhalen maar laten bezorgen, komt het standaard (veel) te laat. Daarom geven we als bezorgtijd een half uur eerder op dan we eigenlijk willen gaan eten. Maar of dat nu de bedoeling is?

Liesbeth
17 april 2021

Altijd zeer tevreden maar vanavond duurde het wel erg lang en de pizza was niet zo lekker als anders

Abrahams
15 april 2021

Heerlijke pizza's. Nu nog even die kwestie van de dubbele betaling oplossen: via Ideal vooraf en per abuis ook nog eens gepind ter plekke bij afhalen.

Ruud
15 april 2021
Rien
14 april 2021

Heerlijk gegeten van drie verschillende pizza's. Hawaii, shoarma en kip ... voldoende vlees. Goed warm; kortom: Top!

Willem
14 april 2021

Bezorging was keurig op tijd. Pizza was warm en van goede kwaliteit......

Jeanet
11 april 2021

We hadden vier verschillende gerechten, waaronder een carpaccio salade, hier misten de pijnboompitten en de kaas helaas... alleen rucola en vlees voor 11,- dat vonden we wel wat veel. De andere gerechten was niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tordoir
11 april 2021

Keurig bezorgd.

Sandra
10 april 2021

Heerlijk!!

Albert
10 april 2021

Gewoon weer top. Eten erg goed, temperatuur uitstekend en op tijd bezorgd.

J van de Haar
9 april 2021

Zeer goed ik kan het iedereen aanbevelen.

Frank Huisman
8 april 2021

Snel bezorgd, nog goed warm en zoals altijd heerlijk!

Moniek
5 april 2021

Helaas bij de kipsaté geen aardappeltjes erbij gekregen.

J.Lammers
5 april 2021
ron
5 april 2021

heerlijk gegeten, mooie knapperige bodem, rijk belegd ,bestelling warm en op de afgesproken tijd gebracht, aanrader Pico bello top...ps bedankt voor de fles cola. 4 april

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koning
4 april 2021

Lekkere pizza's goed op smaak

Peter
4 april 2021

Prima kwaliteit en mooi op tijd geleverd

Rineke in ‘t Veld
28 maart 2021

Prima pizza’s en keurig op tijd en warm 👌

Willy
26 maart 2021

Heerlijk gegeten vanavond. Bezorging prima, bezorgtijd gevraagd 18.00 uur, beloofd 18.25 uur, bezorgd 18.45 uur. Was voor vanavond geen probleem maar wanneer je aan tijd gebonden bent (andere afspraak, kleine kinderen b.v.) is het vervelend. Verbeterpunt misschien? Maar het eten was heerlijk!!

Bosch
26 maart 2021
Ronald
24 maart 2021

Een van de lekkerste Pizza Bolognese die ik heb gegeten. Ook de Pizza Tuno was niet te versmaden. Goede service en aardige mensen. Als het weer kan zou ik er graag eens eten in het restaurant!

Nico Houwer
21 maart 2021

Pizza’s waren prima. De wachttijd was bijna 2,5 uur dat vind ik wel erg extreem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
21 maart 2021

Eten super lekker, maar 2 uur bezorgtijd en dat is niet eens gelukt is idioot. Beter zou het zijn om mensen te waarschuwen en af te laten halen.

Heleen
20 maart 2021

Veel te laat , besteld om 18.00 uur gekregen om half negen, dit is de laatste keer dat we bij jullie bestellen

Dongstra
20 maart 2021

Prima en zeer smakelijke pizza's. Op het bestelde moment klaar.

Albert
20 maart 2021

De maaltijd werd zelfs eerder dan aangegeven bezorgd, goede temperatuur en heerlijke pizza’s. Bestelsysteem via internet werkt super. En dan wonen we nog in ander dorp dan waar restaurant staat. Helemaal top!!!

Wobben
19 maart 2021

Lekker

Fdgfvg
19 maart 2021
Robert
15 maart 2021

Heerlijk eten en warm bezorgd!

Marian
15 maart 2021

Goedemorgen, Helaas waren wij dit keer niet tevreden. Het eten kwam te laat. De pizza was koud en de we hadden voor het eerst spareribs. Dat was een en al vet. Niet te eten. We bestellen normaal alleen pizza en dat was altijd prima. Heel jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
13 maart 2021

Smaakt heerlijk! Beloofde bezorgtijdstip klopt. Pizza’s waren meer afgekoeld dan anders. Vraag om de pizza’s te snijden nu voor de derde keer niet gelukt. Jammer.

Tatjana
11 maart 2021

Prima pizza Lekker warm Goede.bodem

Wilma
9 maart 2021

Het was heel jammer dat de ansjovis ontbrak op de anders zo lekkere pizza

Ben Boekhorst
7 maart 2021

Snel en lekker warm geleverd precies op tijd en een grote fles Cola toe

Renfurm
6 maart 2021

Prima service en producten. En een beetje minder zout. 😉

J.B. Luten
4 maart 2021

De bestelling werd veel te laat afgeleverd: 25 minuten later dan was afgesproken(en dat was al een uur later dan de bestelling werd geplaatst). Om 18.10 uur een mail dat de bestelling om 19.10 uur zou worden bezorgd. Om 19.30 uur gebeld waar de pizza's bleven: toen werden ze na 5 minuten bezorgd. Om 20.46 uur kwam er nog een mail dat de bestelling onderweg was ??? Dat had wat adequater gekund. Maar: de pizza's waren heerlijk!

Kwakkelstein
4 maart 2021

Voor de tweede keer in 1 week pizza gegeten. Ze waren weer voortreffelijk, met name de dunne bodem.

J van de Haar
3 maart 2021

Zeer goed voor herhaling vatbaar!

roelof
2 maart 2021

super eten! snelle bezorging!

Corina
2 maart 2021

Ondanks tegenslag toch bezorgen. En een heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn Moes
28 februari 2021

Moest een kwartier wachten op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L J Busink
28 februari 2021

Keurig op tijd, sauzen helaas vergeten, wel betaald, ik vind shoarma zonder saus niks dus kebab op rest weggegooid helaas.

MZ
28 februari 2021

Zeer eenvoudig online te bestellen en erg goede smaak. Ik werd vriendelijk geholpen bij het afhalen.

Kwakkelstein
27 februari 2021

Heerlijke pizza's. Vooral de dunne bodem valt erg in de smaak. En de pizza's zijn goed belegd. Wij zullen zeker komende week nog een bestelling doen.

Peter
27 februari 2021

Smakelijk en lekker eten. Vaker besteld en altijd goed. Jammer dat de bezorging zo lang duurde (1.5 uur), maar dat was van tevoren bekend gemaakt.

Miranda
27 februari 2021

Goede service. We hadden verkeerde nummer aan getikt en daar een opmerking werd dit gezien en werden we netjes gebeld dat er iets fout was.. maar alsnog de juiste pizza mogen ontvangen! Top

Fam. Bassa
26 februari 2021

We hebben genoten van een heerlijke pizza! Supersnel bezorgd en nog goed warm! Echt piccobello!

w.l.nelemaat
26 februari 2021
Femke stevens
26 februari 2021

Prima eten

Mariëlle Hoonhout
24 februari 2021

De pizza's waren er prima, behalve de Al Capone. Het was een compleet vegetarische pizza geworden, de kok was vergeten het vlees toe te voegen. Jammer hoor, want we zijn verder heel tevreden

G.R
22 februari 2021

Wert niet kompleet geleverd, brood zat er niet bij. Weinig friet te veel vlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadine
21 februari 2021

Top pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anriet
21 februari 2021

- 1,5 uur wachten op bestelling is te lang. - geen kruiden op sparribs - geen sauzen erbij (ook niet op doner)

Tuin
21 februari 2021

Het eten was weer prima. Bezorging zoals gepland. Helaas was wederom de bestelling niet compleet. De pita broodjes werden nu voor de 3e keer vergeten.

Sidney
20 februari 2021

Heerlijke pizza’s

henk
20 februari 2021

eten goed en op tijd klaar

Steven
17 februari 2021

Prima op tijd en het was lekker

Alb
16 februari 2021

Afhaal pizza's per mail gereserveerd. Hoefden maar even te wachten en ze smaakten heerlijk. Dik voor elkaar.

Jurgen
16 februari 2021

Super lekker en netjes op gevraagde tijd bezorgd echt aanrader

Rooks
15 februari 2021

Het eten is er altijd goed

Koopmann
14 februari 2021

Sneller dan verwacht! Gratis cola erbij! Pizza’s waren net iets minder knapperig door het bezorgen. Maar toch erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick
13 februari 2021

Op eigen verzoek de levering vertraagd. Perfect op tijd bezorgd. De temperatuur was net niet heet genoeg om je er aan te branden. Super goed gedaan. Alleen maar lof. Echt aan te raden.

JOYce
6 februari 2021

Een teVreden 'klant'!

Diever
3 februari 2021

Was weer heerlijk!

Scholten
3 februari 2021

De vegetariana viel deze keer tegen. Er zat geen artisjok op maar wel heel veel groene paprika. Hij was duidelijk anders dan andere keren en vroegen ons af of we wel een Vegetariana hadden gekregen.

Jelle
1 februari 2021

Makkelijk besteld, ruime keuze, lekker warm en vriendelijk bezorgd. En het belangrijkste: de pizza’s zijn gewoon heel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrea
31 januari 2021

Pizza’s heerlijk! Duurt erg lang voor ze er zijn! Meer dan een uur wachten is echt teveel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Do
30 januari 2021

Eten kwam op de afgesproken tijd. De pizza's waren heerlijk en we kregen er zelfs gratis drinken bij.

Vriesema
24 januari 2021

Het was heerlijk. En het was erg warm en de bezorging was snel en perfect.

Marja
22 januari 2021

Haal vaker bij jullie. Normaal prima. Alleen deze keer 2 verkeerde pizza's ontvangen. Hier telefonisch contact over op genomen. Konden nieuwe pizza's ophalen, alleen dat zou minimaal een half uren duren. Dat vonden wij heel lang. Verder weinig sympathie en beleving bij medewerker

Harry
22 januari 2021

Zoals we van Piccolo gewenst zijn van zeer goede kwaliteit.

George
22 januari 2021

Bestelling werd een half uur te laat geleverd

Premchand
21 januari 2021

Vorige bestelling ging er iets mis. Maar dat hebben ze netjes goed gemaakt! Eten was lekker

Anoniem
20 januari 2021
Frank Scholten
18 januari 2021
Rob Teekman
17 januari 2021

Pizza’s besteld om 17.40 uur, verzocht bezorgen om 19.15 uur. Afgeleverd net voor 20.00 uur. Ik kreeg geen update van de wachttijd. Daarna kreeg ik om 20.51 uur een mailtje, de pizza’s zijn onderweg. Is het een optie om direct te kunnen aangeven, pizza’s komen 45 minuten later ?

Bram Wolters
17 januari 2021

Hij was koud, niet meer zo lekker

Tump
16 januari 2021

Heerlijke pizza's en snel geleverd

Premchand
16 januari 2021

Bestel om half 10! Komen jullie niet eens. Kom je pas achter als jullie al dicht zijn.. dat jullie een bestelling negeren.. niks gegeten dus! Bedankt hè!

Christiaan
10 januari 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krista
7 januari 2021

Zeer vriendelijk te woord gestaan om te vertellen dat de bestelling wat later kwam. Vrolijke dame! Pizza's waren lekker. Rijkelijk belegd.

Chris
3 januari 2020

Lekkere pizza’s, helaas was er een niet geheel wat we besteld hadden. Maar de smaak en service was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ferry Verwijk
2 januari 2020

Lekkere pizza’s, makkelijk besteld en snel geleverd. Top!

Wilma
29 december 2020
Scholten
27 december 2020
Wil
26 december 2020

Heerlijk eten en op tijd geleverd@

heidi geurts
24 december 2020

Het was heerlijk en goed warm zeker de moeite waart om nog is te doen!

Boer
22 december 2020

Netjes op tijd, en erg smakelijk

Gggg
21 december 2020

Goede service en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Megreet
20 december 2020

Lekker gegeten en bezorging op de aangegeven tijd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilda
20 december 2020

Eten smaakte super! Zelf de kinders hebben lekker gegeten ;) De broodjes miste en ik had voor een halve pizza extra ham besteld €2,- maar zat er niet op... jammer We kregen 2 blikjes frisdrank "gratis"

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
20 december 2020

Eten werd ruim op tijd bij de camper afgeleverd en het was heerlijk voor een top prijsje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
13 december 2020
Renate Flokstra
12 december 2020
henniedevries
11 december 2020

was weer goed

Antoinette de Neef
7 december 2020

Heerlijk gegeten. En hele aardige mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marije Vosseberg
6 december 2020

Het was heerlijk! Vooral de biefstukken waar erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Klooster
5 december 2020

waarom kan het nooit op tijd klaar staan, als je besteld om een bepaalde tijd, moet je als nog een kwartier wachten. Wat heeft het bestellen dan voor zin?

Scholten
4 december 2020
Scholten
2 december 2020
Jan
1 december 2020
Henk
29 november 2020

eten smaakte goed. De salade dier bij zat was erg lekker.De hoeveelheid ruim voldoende. We hebben het eten afgehaald. keurig op tijd en goed verpakt.

Ramshoh
29 november 2020

Prima!

Ruud & Angela
27 november 2020

Zeer vriendelijke mensen, het eten was super, miet ye veel en niet te weinig. Wij zijn een kapsalon gewent met friet en niet met asrdappelen wat we dus over al zo krijgen Dus voor ons een vreemde ervaring maar wel lekker. Top zaakje 👍

Trudy Hummel
25 november 2020
fam v. Barneveld
22 november 2020

Prima service. !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scholten
20 november 2020
Eddie
18 november 2020

De portie was ruim voldoende. De kwaliteit van het eten was goed en in verhouding tot wat je verwachten mag/kan.

Johan
18 november 2020

De pizza was klaar bij binnenkomst op afgesproken tijd. Snel naar huis gereden, bij thuiskomst was de pizza lauw. De bodem was wel goed maar de uien waren te rauw. Geen aanrader

Wapse
15 november 2020

Mooi op tijd, goede gerechten

Jolanda
13 november 2020

Het eten was fantastisch !! Aan de bezorger ligt het absoluut niet. Maar wij hebben aangegeven dat we graag om 7 uur ons eten wilde hebben. Dan word er om 10 over 7 gebeld dat het nog 10 minuten duurt. Vervolgens duurt het nog ruim 25 minuten. En ja jullie zorgen voor wat extras maar dat is niet de oplossing. Je weet hoe laat iets afgeleverd moet worden. Bel dan om 10 voor 7 dat het later word en geef gewoon de juiste tijd door. Het is niet erg als iets later word. Maar als je al een uur moet wachten en je hoort vervolgens na dat uur veel te laat dat het later word. Dan word je als klant ongeduldig. Ik krijg het gevoel dat bezorging niet serieus genomen wordt, en ik geloof niet dat dat zo is. Probeer daar verbetering in te zoeken, want dit is niet de eerste keer. Succes met elkaar.

Scholten
8 november 2020
Gutepi
8 november 2020

Was beloofd om 1810..werd 1835...beetje jammer als mensen viste om 1845 naar huis wilden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Westerhof
7 november 2020

Weer goed voor elkaar. Zou een uur Duren voor het er zou wezen. Maar het was er met een goed half uur al. 👍

Kwakkelstein
7 november 2020

Heerlijk om niet zelf te hoeven koken en dat de pizza's en salade bezorgd werden. Wij hebben genoten en mochten we weer in de buurt zijn bestellen we zeker weer iets bij Piccobello. Maar hopelijk kunnen we dan ook eens daar gaan eten na de coronacrisis.

Anneke
6 november 2020

Heerlijke pizza’s. Gevraagd om in punten te snijden, was niet gedaan.

J. Levering
5 november 2020

Perfect op tijd klaar. Pasta was thuis in de bakjes nog steeds goed heet. We hebben gesmuld. Salades ook echt vers smakelijk.

Marco Kerssies
3 november 2020
Sandra
3 november 2020

De pizza's zijn zeer matig belegd. Bij de frutti di mare 1 plukje zalm en de ansjovis ontbreekt. Wel heel veel ui. Bij de andere pizza ontbreken de chamlpignons en naar de gorgonzola moet je met een vergrootglas zoeken. Jammer want we zijn beter gewend.

Bb
2 november 2020

Lekkere pizza en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aniek
30 oktober 2020

Het was erg lekker en de bezorging was al binnen een half uur!

Marielle
28 oktober 2020

Pizza en kapsalon doner smaakte weer heerlijk. Goede kwaliteit eten, bezorging door vriendelijke bezorger en op tijd geleverd. Een aanrader!

Hilly Boers
27 oktober 2020

Fijn dat jullie vegan kaas hebben, zodat ook veganisten een heerlijke pizza bij jullie kunnen eten!

Jojo
24 oktober 2020

Besteld vanaf ons vakantiehuisje. Geleverd aan de slagboom met een telefoontje vooraf dat ze er bijna was. Prima geregeld! Pizza's goed van smaak, wel wat aan de koude kant en nog niet gesneden.

Lisa
24 oktober 2020

Alle 4 lekker, mooi groot, goed belegd in verhouding.

Willy Boers
23 oktober 2020
K verkade
21 oktober 2020

Prima, netjes op tijd. Heerlijke pizzas. Ze hadden misschien iets rijker belegd mogen zijn maar aan de grootte lag het zeker niet. En ook de smaken waren dik in orde.

M.T. Kerssies
19 oktober 2020

Het was enorm druk op Zaterdag avond. De bestelling die ik had geplaatst voor 20:00 is dan ook niet om die tijd geleverd. In de mail was al aangegeven dat het waarschijnlijk 20:40 zou worden. Het werd ook rond die tijd. In de tijd dat ik heb zitten wachten dat de medewerkers hun uiterste best deden om alle klanten zo goed mogelijk te woord te staan, maar dat door de kleine bezetting een zware wissel op hen getrokken werd. Dit heeft diverse oorzaken, maar door het aantrekken van tijdelijk personeel extra, bijvoorbeeld in de keuken en aan de telefoon, zou er wellicht al enige verlichting kunnen plaatsvinden.

Leo
18 oktober 2020

De kwaliteit van het eten was prima. De bezorging was op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit-Janus Kraai
18 oktober 2020

Het eten was super lekker. De bestelling was compleet. Er zat voor de aardigheid nog een extra fles frisdrank bij. Bezorging was keurig netjes op tijd. We raden het iedereen aan.

de Bruin
16 oktober 2020

Later dan afgesproken. Tamelijk snel afgekoeld en er mocht wat meer tomatensaus en pittige blauwe kaas op mijn quatro formage zitten. Voor de rest prima m

Paula
16 oktober 2020

1x per jaar halen we hier een pizza. Hoort bij ons vakantie gevoel. Heerlijke pizza's. Daar kom je voor terug.

Allard
15 oktober 2020

Moesten 1,5 uur wachten tussen bestellen en bezorgen maar pizza was het waard👍🏻

Yvonne nijland
15 oktober 2020

Bezorging top in het vakantiehuisje, goed verzorgd, heerlijke pizza’s,

Tdb
11 oktober 2020

Super lekker eten. Elke keer weer genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilde van Meerveld-Flameling
10 oktober 2020

Meer dan anderhalf uur zat er tussen bestellen en bezorgen. Veepkhet lang

Rene
10 oktober 2020

Was weer lekker

Mirjam van Zon
23 september 2020

Online pizza besteld. Via de website heel makkelijk te regelen en zoals altijd heerlijke pizza’s.

HH
19 september 2020

Heerlijk gegeten. Meer dan voldoende. Vriendelijk personeel. Binnen de verwachte tijd bezorgd.

Vink
17 september 2020

Heerlijke Pizza!

Jan
16 september 2020
H. Westenberg
15 september 2020

Goede pizza. Klaar op de tijd dat ik hem online besteld had. Altijd vriendelijke bediening

claudy
13 september 2020

heerlijk gegeten!

Jan
10 september 2020

Eten was goed verzorgd en heerlijk warm bezorgd . Prima

Anneke
28 augustus 2020

Prima, vlot bezorgd.

Harry
24 augustus 2020

Dit keer een broodje Shoarma (groot ) gehad.Echt lamsvlees,warm pita broodje en een lekkere saus erbij.Een echte aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tordoir
23 augustus 2020

pasta had minder mogen " zwemmen" in de saus. Leek wel pastasoep. Spareribs waren goed en lkkr mals. Aardappels waren lauw. Bezorging was helemaal keurig en netjes.

Marieke
15 augustus 2020

Heerlijke pizza's! Vlotte bezorging. Voor herhaling vatbaar

Ryan
14 augustus 2020

Wat een heerlijke pizza's waren dat. En keurig op tijd klaar. Erg leuk om bovenop het deeg een stukje peper te doen om aan te geven in welke van de 2 calzones de pepers zaten.

Marieke
11 augustus 2020

Vriendelijke medewerkers, volgens zoon een prima pizza! Een fijne toevoeging aan onze vakantie

Harm Kok
11 augustus 2020

Heerlijke Pizza's keurig optijd bezorgd

Kuipers
10 augustus 2020

Keurig op tijd, heerlijk van smaak. Grote kinderpizza,s.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GW
10 augustus 2020

Heerlijke pizza's worden gecombineerd met een super service!

ekkels
10 augustus 2020

Lekker gegeten, bestellen ging makkelijk online en vlotte bezorging!

Dijkema
9 augustus 2020
Lennard Alink
5 augustus 2020

Vriendelijke bediening die ondanks de drukte ook het hoofd koel hielden. Netjes behandeld en de pizza's waren goed belegd en van goede kwaliteit.

Reusien
4 augustus 2020

De pizza's waren een beetje later maar dat zal wel door de vakantie drukte komen. Alleen ik miste de rosbief op mijn pizza carbonara special. Dat is jammer verder is het altijd goed.

Henk
28 juli 2020

Makkelijk bestellen, goede updates omtrent bezorging en we hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacco
27 juli 2020

Prima pizza’s! Zeer gemakkelijk online bestellen. Keurig op de hoogte gebracht dat het iets langer ging duren. Warm aanbevolen!

Hilde van Meerveld-Flameling
27 juli 2020

Prima op tijd bezorgd. Verse producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
26 juli 2020

Pizza’s smaakten heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fons
25 juli 2020

In het verre verleden slechte ervaring. Toch maar weer geprobeerd. Geweldig lekkere pizza's. Doen we weer :)

Tuin
22 juli 2020

Wederom heerlijk gegeten, wel jammer dat ze het pitabroodje vergeten zijn. Wel besteld maar zat er niet bij. We bestellen zeker nog eens.

Haan
21 juli 2020
Sigrid
21 juli 2020

pizza opgehaald. heel lekkere pizza. moest wel lang wachten ondanks tijdstip van afhalen aangegeven. pizza was niet gesneden (beetje onhandig) maar dat was mosschien vanwege corona-richtlijnen.

Harry
20 juli 2020

Lekkere goed gevulde pasta en een overheerlijke pizza calzone en goed op temperatuur.

Anoniem
20 juli 2020

Prima! Er werd netjes contact opgenomen dat de bestelling iets later geleverd werd. Eten was goed en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JBL
18 juli 2020

Snelle bezorging en heerlijk gegeten.

Ellen & Marcel
17 juli 2020

Heel lekkere pasta en de carpaccio is een aanrader.

Dj
14 juli 2020

Bestelling stond netjes klaar bij het afhalen. Pizza's waren lekker. De moeite waard om Diever voorbij te rijden en de pizza een dorp verderop te halen.

Chantal
12 juli 2020

Wederom te laat geleverd. Zou 17.15 bezorgd worden. 17.09 bezorger onderweg en 17.30 pas bij ons. Kinderpizza was koud. De kapsalon was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albertje
12 juli 2020

Lekkere pizza’s , hadden alleen wat warmer moeten zijn , Bestellen gaat prima ,en je kan doorgeven hoe laat je het hebben wil . De bestelling was bijna een kwartiertje later dan afgesproken ,maar dat kan gebeuren

Nick Zanting
11 juli 2020

Goed gedaan, jammer dat het een 15m telaat was maar verder altijd top!

Marie
10 juli 2020

Allerlekkerste pizza's wat er is hier in de omgeving!! Absolute aanrader!! Kom er al jaren 😊

Tuin
5 juli 2020

Helemaal goed. Vlotte bezorging en heerlijk gegeten. We gaan zeker vaker bestellen.

Westerhof
4 juli 2020

Het is altijd goed. Maar deze keer was het minder. Was erg vet. En meestal is de tijd van bezorgen ook oke. Maar duurde deze keer ook langer dan stond aan gegeven

Nicole
1 juli 2020

Gewoon super!

Leonie
28 juni 2020

Bestelling kwam wat later dan verwacht, maar was nog wel goed warm. De pizza's smaakten goed.

Ellen
27 juni 2020

Keurig op afgesproken tijd klaar Lekkere pizza's en pasta’s

Jolanda Westphal
27 juni 2020

Heerlijke calzone gegeten. Heel goed gevuld en was klaar op de tijd die was afgesproken

Fred
16 juni 2020
Marion
13 juni 2020

Super!!! De pizza's hadden wel wat warmer gemogen.

Hooijman
9 juni 2020

Telefonisch besteld, bestelling correct uitgevoerd. Heerlijke pizzas.

Henk
7 juni 2020

Bezorging super snel een half uur vroeger, maar de shoarma is niet geweldig, je kunt het eten en het is gemakkelijk, maar niet van super kwaliteit.

Marijke
3 juni 2020

Klantvriendelijk en lekker eten

Anja
2 juni 2020

1 1/2 uur wachten op je eten is lang! Maar het eten was perfect!

Groen
31 mei 2020

Ruim op tijd bezorgd en rijkelijk belegt

Marco van es
29 mei 2020

Goed eten voor goede prijs

Ziengs
27 mei 2020

Een paar keer online besteld. Vlotte afhandeling. Vriendelijk en klantgericht 👍 Dik tevreden

Henk
25 mei 2020

Ik vind het jammer dat je geen levertijd kunt zien tijdens het bestellen, ik had dan kunnen kiezen voor afhalen in plaats van bezorgen

An
24 mei 2020

Makkelijk online bestellen, op afgesproken tijd klaar, vriendelijk personeel en heerlijke pizza’s

Esther
23 mei 2020

Heerlijke mix grill, gebakken aardappelen erbij echt super krokant. Zsm was anderhalf uur later dan besteld, bestelling kwam 15 minuten na afgesproken tijd.

Tordoir
22 mei 2020

Evt meer of grotere bakjes knoflooksaus. Verder dik voor mekaar. Nette levering, verzorgde bezorger.

Anoniem
22 mei 2020

Het eten was helemaal goed alleen duurde de bezorging wel erg lang Eigenaar maakte dit goed door dan wel weer wat gratis drinken erbij te doen

Botter
21 mei 2020

Wat een heerlijk eten hebben ze daar en word altijd netjes optijd gebracht . Ik vind het een Echte Aanrader !

Berlinde
20 mei 2020

Heerlijk eten, voldoet aan alle verwachtingen.

Wilma
20 mei 2020

Als bezorgtijd werd bij bestelling 18.45 aangegeven. Dit werd een uur later. Dit vonden wij wel een heel groot verschil......

Jan
18 mei 2020

Prima pizza en altijd keurig bezorgd. We bestellen hier regelmatig.

Richard
14 mei 2020

2 pizza's besteld. Qua smaak was de ene zeer goed en de ander redelijk goed. De bezorging, communicatie hierover (bezorging op vakantiepark) en stiptheid waren voortreffelijk.

Hoeve
11 mei 2020

Meestal zijn de pizza prima, dit keer waren ze lauw en weinig smaak. Alsof er geen kruiden of ander ingredient miste.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda lagerweij
10 mei 2020

Perfect optijd gelev

Willemien
9 mei 2020

Heerlijke pizza’s! Fijne bodem, mooi dun en krokante korst. Ook de extra’s voor op de pizza zijn goed verwerkt. Bezorging duurde iets langer dan van te voren aangegeven. Voor een vrijdagavond wel begrijpelijk. En de pizza’s waren nog heerlijk warm!

Elly
8 mei 2020

Het eten is echt heerlijk. Een aanrader!! Maar bijna 3 uur wachten op een bezorging vind ik echt te lang.

G.Poelstra
3 mei 2020

Het bestelde werd keurig op tijd afgeleverd. De kwaliteit van de pizza’s was uitstekend.

Kooloos
1 mei 2020
A Wijngaard
30 april 2020

Prima Pizza en correcte afhaaltijd en voorzorg Corona

Angelique
27 april 2020

Prima service lekkere pizzas de beste pizzaria in de gemeente westerveld Italians do it better

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris de Vries
26 april 2020

Het eten was zoals gewoonlijk super! Alleen duurde de levering, 20 minuten als aangegeven. Maar ja, dat zal wel een succes dingetje zijn. Top!!!

Willy Boers
26 april 2020
Henk
25 april 2020

Eten super, deze keer niet zoveel kruiden op de aardappelschijfjes top!! Bezorging was iets later (20 minuten) dan aangegeven. Totaal 1 uur 20

irene
24 april 2020

Ik zag dat online bestellen korting zou geven. Wij hebben de pizzas gehaald en blijkt nu dat we de zelfde prijs hebben betaald als in het boekje staat die we meekregen Dus niet helemaal duidelijk dan hoe die korting tot stand komt. Geeft een gek gevoel

Elly Tump
24 april 2020

heerlijke pizza's.

Wilma
23 april 2020

Hoe zomers kan een mooie dag in april worden met zo een heerlijke pizza er bij.!

Chantal
20 april 2020

Om 16.00 besteld dat we het graag om 17.00 wouden ontvangen. Maar het kwam pas om 17.20!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
19 april 2020

Bezorging was prima in orde, en het eten was prima in orde

Peter
16 april 2020

Dikke tien !

Charles
14 april 2020

Pizza kwaliteit op hoog niveau, een aanrader.

Peter
12 april 2020

Pizza's waren goed. Bezorging op tijd.

Dirk
8 april 2020

Prima

H.Nakken
8 april 2020

Ze doen het goed en prijs kwaliteit verhouding zijn ook goed. Altijd vriendelijk en beleefd,alles is schoon en goed verzorgd.

Elly Tump
7 april 2020

Zeer snelle levering en heerlijke pizza's. Goed gebakken en gevuld. Niet zwart. Top

Njjenkamp
5 april 2020

Prima. Dik in orde

Nick
4 april 2020

Lekker!

Anna Hogervorst
3 april 2020

Pizza was erg lekker! De kip was erg donker gebakken en smaakte aangebrand en dat was erg jammer! De aardappelen waren goed maar het zou fijn zijn als de kruiden apert gegeven worden!

Dwarsdrift
30 maart 2020

Heerlijke pizza's, rijk belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anita hoogenboom
29 maart 2020

pizza’s zijn heerlijk maar het is handiger om ze gewoon af te gaan halen en niet online te bestellen en alsnog afhalen... want dan hoef je niet zolang te wachten. de bestellingen aan de balie gaan gewoon voor dus beter niet online bestellen.

Wilma
19 maart 2020

Het was weer top!

Gert
19 maart 2020

Heerlijke pizza's. Mooi op tijd klaar

R. Huitink
18 maart 2020
E GREVELING
24 februari 2020

Helemaal geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
3 februari 2020

Snelle bezorging, maar kwaliteit eten viel mij tegen.